Permanente Make-up

Bij Teddy’s kunt u ook terecht voor permanente make up. Sinds 1999 ben ik permanent make-up specialiste. Jaarlijks volg ik één of twee masterclass of bijscholing om op de hoogte te zijn/blijven van nieuwe ontwikkelingen. Permanente make-up is dé manier om er perfect uit te zien in het zwembad en de sauna. Tijdens zonneschijn, regen en sneeuw, huilen of lachen, onder alle omstandigheden.
*GGD gecertificeerd

Permanente make-up is dé uitkomst wanneer je:
– Geen kleur meer in je wenkbrauwen hebt
– Allergisch bent voor gewone make-up
– 18+ bent
– Veel sport
– Altijd een verzorgt uiterlijk wil hebben
– Tijdens een chemokuur (wanneer je wenkbrauw uitvalt)
– Je ogen/wenkbrauwen niet makkelijk meer kunt opmaken i.v.m. een bril
– Gewoon wat meer uitstraling aan je gezicht wilt geven

De eerste dagen na de behandeling is de kleur altijd donker! De kleur vervaagt na ± 5 dagen, de opperhuid vernieuwd zich. De tweede behandeling is daarom ook om de kleur bij te werken tot de kleur die u went.

Wat zijn de mogelijkheden?

image1Wenkbrauwen:
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan er met PMU haartje voor haartje weer een wenkbrauw worden opgebouwd. Als u een stukje mist in uw wenkbrauw kan dit nagenoeg onzichtbaar worden hersteld.

Eyeliner:
Permanent Make-up laat u ogen altijd spreken. Wat u ook doet u ogen zien er altijd goed verzorgt uit. Met PMU kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. PMU is nagenoeg pijnloos.

Voor extra informatie of vragen bel gerust 0229-541840.